Bijverzekeren

Uitvaartverzekering Twenthe

Een deel van onze ledenbestand is aanvullend bijverzekerd bij uitvaartverzekering Twenthe. De samenwerking vindt plaats alleen op basis van administratief beheers activiteiten.

Twenthe is een uitvaartverzekeraar en geen uitvaartverzorger. Dat betekent dat u en uw nabestaanden de uitvaart helemaal naar eigen wens kunnen regelen. Wij zorgen er al meer dan 70 jaar voor dat de rekeningen betaald worden. Verder is de keus aan u. Bij ons geen standaard pakketten of een verplichte uitvaartondernemer. Ook bepaalt u zelf het verzekerde bedrag. Door de keuzevrijheid kunt u een Twenthe polis makkelijk combineren met bestaande polis(sen) of het lidmaatschap van een uitvaartvereniging.